Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32938
Title: Організація роботи ресторанів
Other Titles: Organization of restaurants
Authors: Григорян, Ілля
Кукліна, Тетяна
Hryhorian, Illia
Kuklina, Tetiana
Keywords: ресторан
напрям
їжа
робота
restaurant
direction
food
work
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Григорян І. Організація роботи ресторанів / Ілля Григорян, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 45-47.
Series/Report no.: "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика";
Abstract: Організація роботи ресторану включає опрацювання таких процесів: виробництво страв, реалізація приготовлених страв, організація умов споживання приготовлених страв відвідувачами, організація умов відпочинку відвідувачів. The organization of the restaurant's work includes the development of the following processes: production of dishes, implementation of prepared dishes, organization of conditions consumption of prepared meals by visitors, organization of visitors' recreation conditions.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32938
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_09_45-47.pdf591.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.