Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31767
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГілецький, Іван-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorHiletskyi, Ivan-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-01-21T12:47:46Z-
dc.date.available2022-01-21T12:47:46Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationГілецький І. Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 22-24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31767-
dc.description.abstractМетою цієї роботи є дослідження особливостей розроблення та впровадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) на підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectхарчова безпекаuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectвпровадженняuk_UA
dc.subjectвимогиuk_UA
dc.titleОсобливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гілецький_Паска_СТ.pdf560.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.