Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31243
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBeraliyeva, E.-
dc.contributor.authorKozykan, S.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.contributor.authorPavlenchyk, N.-
dc.contributor.authorБералієва, Е. Б.-
dc.contributor.authorКозикан, С.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorПавленчик, Н. Ф.-
dc.date.accessioned2021-11-15T09:48:26Z-
dc.date.available2021-11-15T09:48:26Z-
dc.date.issued2021-11-15-
dc.identifier.citationIncreasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops / E. Beraliyeva, S. Kozykan, M. Paska, N. Pavlenchyk // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 5. - С. 148-153.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31243-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectфункціональні інгредієнтиuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectзернобобові культуриuk_UA
dc.titleIncreasing the nutritional value of pasta by using leguminous cropsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НУХТ_Казахстан_Стаття_Паска_Павленчик.pdf563.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.