Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31241
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBeraliyeva, E. B.-
dc.contributor.authorKozykan, S.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorPavlenchyk, N. F.-
dc.contributor.authorБералієва, Є. Б.-
dc.contributor.authorКозикан, С.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorПавленчик, Н. Ф.-
dc.date.accessioned2021-11-15T09:08:56Z-
dc.date.available2021-11-15T09:08:56Z-
dc.date.issued2021-11-15-
dc.identifier.citationАnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops / E. B. Beraliyeva, S. Kozykan, M. Z. Paska, N. F. Pavlenchyk // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 90-91.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31241-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectбобові культуриuk_UA
dc.titleАnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous cropsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Казахстан_Тези_НУХТ_Паска_Павленчик.pdf500.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.