Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30687
Title: Економічний розвиток національного господарства України : особливості та моделі в умовах постіндустріального суспільства
Authors: Пирог, О. В.
Pyroh, O. V.
Keywords: економічний розвиток
постіндустріальне суспільство
високотехнологічне виробництво
національне господарство
державне управління
Issue Date: 30-Sep-2021
Publisher: НУ "Львівська політехніка"
Citation: Пирог О. В. Економічний розвиток національного господарства України : особливості та моделі в умовах постіндустріального суспільства : монографія / О. В. Пирог. - Львів : НУ "Львівська політехніка", 2013. - 336 с.
Abstract: Розкрито сутність економічного розвитку, а також моделей економічного розвитку національного господарства країни в умовах постіндустріального суспільства. За цих умов розвиток національного господарства зумовлює необхідність у розробленні й pеалізації власної моделі, орієнтованої на забезпечення стабільного розвитку, збереження наявного економічного потенціалу та створення передумов для високотехнологічних виробництв нового технологічного укладу, що супроводжується глибокими змінами у виробництві й суспільно-виробничих відносинах. Висвітлено особливості інвестування розвитку національного господарства України та його моделювання. Для студентів економічних спеціальностей, фахівців, викладачів, науковців, аспірантів та державних службовців, які займаються проблемами економічного розвитку національного господарства України.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30687
ISBN: 978-617-607-410-6
Appears in Collections:Монографія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пирог О. В. Економічний розвиток....pdf18.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.