Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30680
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O. V.-
dc.date.accessioned2021-09-27T12:18:50Z-
dc.date.available2021-09-27T12:18:50Z-
dc.date.issued2021-09-27-
dc.identifier.citationПаска М. З. Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму / Паска М. З., Радзімовська О. В. // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : прогр. та тези матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф.(15 вересня 2021 р.). - Київ : НУХТ, 2021. - С. 67-68.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30680-
dc.description.abstractМетою даної роботи є обгрунтування використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних продуктів у контексті гастротуризму Львівщини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія м'ясних продуктівuk_UA
dc.subjectвикористання нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.subjectгастротуризмuk_UA
dc.titleОбгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризмуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска, Радзімовська_тези_2021.pdf927.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.