Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУшакова, Катерина-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorUshakova, Kateryna-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2021-09-17T08:35:00Z-
dc.date.available2021-09-17T08:35:00Z-
dc.date.issued2021-09-17-
dc.identifier.citationУшакова К. Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка" / Катерина Ушакова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 90-92.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563-
dc.description.abstractМета роботи – сформулювати основні принципи організації роботи закладу ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectзакладuk_UA
dc.subjectструктураuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.titleОсновні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_25_90-92.pdf615.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.