Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorКуцмида, Анастасія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorKutsmyda, Anastasiia-
dc.date.accessioned2021-09-09T15:04:24Z-
dc.date.available2021-09-09T15:04:24Z-
dc.date.issued2021-09-09-
dc.identifier.citationПаска М. Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів / Марія Паска, Анастасія Куцмида // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (1–2 квітня 2021 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2021. - С.100-102.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30478-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectкомерціалізація кондитерських виробівuk_UA
dc.titleРозроблення механізму комерціалізації кондитерських виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска, Куцмида_тези 2021.pdf276.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.