Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2995
Title: Удосконалення структури та змісту підготовки спортсменів на етапі спеціалізованої базової підготовки в сучасному п'ятиборстві
Authors: Стецькович, Сергій
Keywords: сучасне п’ятиборство
підготовка спортсменів
експериментальна програма
Issue Date: 2015
Citation: Стецькович С. Удосконалення структури та змісту підготовки спортсменів на етапі спеціалізованої базової підготовки в сучасному п'ятиборстві / Сергій Стецькович // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2015. - Вип. 19, т. 1. - С. 235 - 241.
Abstract: Система підготовки спортсменів у сучасному п’ятиборстві тісно пов’язана із правилами змагальної діяльності, які в останні роки зазнали значних змін. Мета дослідження: Удосконалити структуру і зміст підготовки спортсменів на етапі спеціалізованої базової підготовки з урахуванням введення дисципліни комбінований вид у змагальну діяльність сучасного п’ятиборства. На основі показників компонентів змагальної діяльності і підготовленості спортсменів-п’ятиборців складено дві експериментальні програми підготовки спортсменів на етапі спеціалізованої базової підготовки. В процесі дослідження встановлено, що найбільшої ефективності програм можна досягти при послідовному їх використанні. Середньогруповий приріст результатів при послідовності програм ЕП-1 – ЕП-2 становить 22,37%, а при протилежній послідовності запропонованих програм 17,23%.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2995
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Стецькович_40.pdf326.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.