Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуцмида, А. Т.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorKutsmyda, A. T.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2021-05-17T08:48:07Z-
dc.date.available2021-05-17T08:48:07Z-
dc.date.issued2021-05-17-
dc.identifier.citationКуцмида А. Т. М’ясні продукти для здорового харчування / Куцмида А. Т., Паска М. З. // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії і перспективи [Електронне вид.] : тези доп. VІІ Всеукр. студ. наук. конф. (Київ, 18 березня 2021 р.). - Київ, 2021. - С. 347-348.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29675-
dc.description.abstractМета роботи – розробка нового асортименту м’ясних продуктів для здорового харчуванняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectм'ясні продуктиuk_UA
dc.titleМ’ясні продукти для здорового харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Паска_Куцмида (1).pdf5.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.