Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-05-12T12:52:16Z-
dc.date.available2021-05-12T12:52:16Z-
dc.date.issued2021-05-12-
dc.identifier.citationПорядок оцінювання атестаційного іспиту підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 8 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29670-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectатестаційний іспитuk_UA
dc.subjectпорядок оцінюванняuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleПорядок оцінювання атестаційного іспиту підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.