Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29445
Title: Стимуляція спеціальної роботоздатності веслувальників високої кваліфікації в період безпосередньої підготовки до змагань
Authors: Довгодько, Іван Вікторович
Keywords: веслування академічне
головні змагання
спеціальна підготовка
етап підготовки до змагань
програма підготовки
Issue Date: 7-Apr-2021
Publisher: Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України
Citation: Довгодько І. В. Стимуляція спеціальної роботоздатності веслувальників високої кваліфікації в період безпосередньої підготовки до змагань : автореф. дис. ...канд. наук з фіз. виховання і спорту : [спец.] 24.00.01 "Олімпійський і професійний спорт" / Довгодько Іван Вікторович ; Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України. - Київ, 2021. - 24 с.
Abstract: У дисертації розглянута проблема підвищення ефективності змагальної діяльності спортсменів високого класу на підставі розробки тренувальних прав, занять, та програм їх цільового використання в період безпосередньої підготовки до головного змагання в веслуванні академічному. Імплементація методологічних засад періодизації спортивної підготовки, науково-методичних підходів та емпіричних знань тренерів, провідних веслярів та спеціалістів забезпечення тренувального процесу дозволяють сформувати структуру безпосередньої підготовки до головного змагання року, визначити якісні та кількісні параметри тренувального процесу, спрямованого на досягнення максимального спортивного результату.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29445
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Довгодько_aref_2021.pdf834.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.