Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29443
Title: Структура функціональної підготовленості спортсменок високого класу як фактор забезпечення змагальної діяльності в жіночому боксі
Authors: Гасанова, Саїда Фарухівна
Keywords: спорт
бокс
жінки-боксери
поєдинок
спеціальна підготовленість
функціональна підготовленість
змагальна діяльність
Issue Date: 7-Apr-2021
Publisher: Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України
Citation: Гасанова С. Ф. Структура функціональної підготовленості спортсменок високого класу як фактор забезпечення змагальної діяльності в жіночому боксі : автореф. дис. ...канд. наук з фіз. виховання і спорту : [спец.] 24.00.01 "Олімпійський і професійний спорт" / Гасанова Саїда Фарухівна ; Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України. - Київ, 2021. - 27 с.
Abstract: У дисертації розглянута підготовка жінок-боксерів високого класу на сучасного етапі розвитку боксу в Україні. Теоретичний аналіз науково-методичної літератури, а також досвід світової спортивної практики свідчить про наявність проблеми форсування підготовки жінок-боксерів, що проявляється у перенесенні методики тренування чоловіків-боксерів до жіночого боксу. У зв’язку з цим виникла необхідність враховувати в спортивній підготовці специфічні вимоги до функціонального забезпечення спеціальної працездатності жінок-боксерів, особливостей реалізації їх анаеробних і аеробних можливостей, а також розробки практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності тренувального процесу з урахуванням структури функціональної підготовленості жінок-боксерів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29443
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гасанова_aref_2021.pdf491.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.