Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29430
Title: Теоретичні та методичні засади формування професійної компетентності майбутніх менеджерів фізичної культури і спорту
Authors: Криштанович, Світлана Володимирівна
Keywords: формування професійної компетентності
майбутні менеджери фізичної культури і спорту
заклади вищої освіти
Issue Date: 5-Apr-2021
Publisher: Київ
Citation: Криштанович С. В. Теоретичні та методичні засади формування професійної компетентності майбутніх менеджерів фізичної культури і спорту : дис. ...д-ра пед. наук : 13.00.04 / Криштанович Світлана Володимирівна. - Київ, 2021. - 579 с.
Abstract: Актуальність обраної проблематики підтверджує, що реформаційні процеси в освіті взаємопов’язані з суперечностями а саме: у соціально-освітньому контексті – між потребою суспільства у компетентних менеджерах фізичної культури і спорту та відсутністю системи формування професійної компетентності майбутніх менеджерів фізичної культури і спорту у закладах вищої освіти; у науково-освітньому контексті – між існуючою уніфікованою системою підготовки майбутніх менеджерів фізичної культури і спорту та необхідністю впровадження інновацій в освітній процес вищої школи; у методико-технологічному контексті – між необхідністю вдосконалення професійної підготовки майбутніх магістрів, здатних розв’язувати управлінські завдання в процесі професійної діяльності, та відсутністю у вищій школі педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх менеджерів фізичної культури і спорту; у контексті педагогічної практики – між впровадження позитивного міжнародного досвіду щодо підготовки майбутніх менеджерів фізичної культури і спорту та неготовністю вітчизняних закладів вищої освіти до швидкого втілення сучасних зарубіжних практик в освітній процес формування професійної компетентності здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня; в особистісному контексті – між потребою майбутніх менеджерів фізичної культури і спорту у професійному та особистісному розвитку та недостатньою увагою щодо формування їх фахових компетентностей у закладах вищої освіти. Для вирішення цих суперечностей проведено теоретичне та методичне обґрунтування, розроблено систему формування професійної компетентності менеджерів з фізичної культури і спорту, що дозволило визначити стратегічне спрямування щодо підвищення ефективності підготовки цих фахівців у закладах вищої освіти.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29430
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Криштанович_дис_2021.pdf12.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.