Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29348
Title: Удосконалення адаптаційних можливостей жінок 18-21 річного віку з використанням програм танцювального та силового фітнесу
Authors: Боднар, Антон Ігорович
Keywords: програми заняття
силовий та танцювальний фітнес
адаптаційні зміни в організмі
жінки молодого віку
фізичні навантаження
вправи з власною вагою тіла
вправи на тренажерах
Issue Date: 22-Mar-2021
Publisher: Миколаїв
Citation: Боднар А. І. Удосконалення адаптаційних можливостей жінок 18-21 річного віку з використанням програм танцювального та силового фітнесу : дис. ...канд. наук з фіз. вихвання та спорту : 24.00.02 / Боднар Антон Ігорович. - Миколаїв, 2021. - 245 с.
Abstract: У дисертаційній роботі розкрито один зі шляхів вирішення важливої наукової проблеми щодо визначення найбільш ефективних та одночасно безпечних для організму жінок молодого віку напрямків фітнесу, а також розкрито особливості адаптаційно-компенсаторних реакцій на фізичний подразник при використанні фізкультурно-оздоровчих програм танцювального та силового фітнесу. У роботі запропоновано нові варіанти щодо контролю та корекції обсягу та інтенсивності навантажень у процесі оздоровчих занять фітнесом з урахуванням індивідуальних особливостей організму жінок молодого віку. Отримані результати дозволили системно, залежно від напряму м’язової діяльності та функціональних можливостей організму жінок 18–21 років до стресового подразника, використовувати низку біохімічних показників крові в якості інформативних маркерів контролю за перебігом адаптаційних змін.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29348
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Боднар Антон_дис 2021.pdf3.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.