Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29110
Title: Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 “Управління та адміністрування”, спеціальності 073 “Менеджмент”, факультет: туризму; факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти, рівень освіти: бакалавр
Authors: Павленчик, Н. Ф.
Pavlenchyk, N. F.
Keywords: економіка та фінанси підприємства
навчальна програма
спеціальність 073 Менеджмент
факультет: туризму; факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти
бакалавр
галузь знань 07 "Упраління та адміністрування"
кафедра економіки та менеджменту
Issue Date: 10-Mar-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 “Управління та адміністрування”, спеціальності 073 “Менеджмент”, факультет: туризму; факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти, рівень освіти: бакалавр / розроб. Н. Ф. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 15 с.
Abstract: Як складова сукупності економічних наук “економіка підприємства” ставить за мету розширити знання студентів щодо пізнання і дослідження розвитку об’єктивних економічних законів і закономірностей, що виникають і діють лише в них та навчити студентів їх практичному використанні. З огляду на це предмет “економіка підприємства” включає вивчення теорії та практики господарювання на рівні підприємства; конкретних форм і методів господарювання; принципів формування і використання виробничого потенціалу; взаємодії всіх видів ресурсів; визначення ефективності господарсько-комерційної діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29110
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РП_Екон-а_та_фін-и_підприємств.pdf809.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.