Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, А. П.-
dc.contributor.authorHolod, A. P.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-03-01T07:50:01Z-
dc.date.available2021-03-01T07:50:01Z-
dc.date.issued2021-03-01-
dc.identifier.citationСервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28914-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсервісологіяuk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.subjectспеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleСервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
порядок оцінювання Сервісологія.pdf371.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.