Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28646
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаслійчук, О.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O.-
dc.date.accessioned2021-02-18T12:40:48Z-
dc.date.available2021-02-18T12:40:48Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationМаслійчук О. Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину / О. Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 162-164.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28646-
dc.description.abstractМетою дослідження є аналіз адаптації ресторанного господарства під час карантину через упровадження нового формату діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectадаптаціяuk_UA
dc.subjectdark kitchenuk_UA
dc.subjectкарантинuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.titleФормат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантинуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маслійчук_2020.pdf576.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.