Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-18Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.
2021-02-18Перспективні методи рафінації рослинних олійЖук, О.; Паска, М.; Zhuk, O.; Paska, M.
2021-02-18Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зернаКарпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M.
2021-02-18Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змаганьЛевчук, А.; Паска, М.; Levchuk, A.; Paska, M.
2021-02-18Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарстваКуцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.
2021-02-18Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"Паска, М.; Paska, M.
2021-02-18Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку ЛьвоваРадзімовська, О.; Паска, М.; Холявка, В.; Radzimovska, O.; Paska, M.; Kholiavka, V.
2021-02-18Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складуБаль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, Н.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M.