Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-02-18
Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19
Баль-Прилипко, Л.
;
Швець, О.
;
Паска, М.
;
Bal-Prylypko, L.
;
Shvets, O.
;
Paska, M.
2021-02-18
Перспективні методи рафінації рослинних олій
Жук, О.
;
Паска, М.
;
Zhuk, O.
;
Paska, M.
2021-02-18
Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна
Карпова, М.
;
Паска, М.
;
Karpova, M.
;
Paska, M.
2021-02-18
Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань
Левчук, А.
;
Паска, М.
;
Levchuk, A.
;
Paska, M.
2021-02-18
Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства
Куцмида, А.
;
Паска, М.
;
Kutsmyda, A.
;
Paska, M.
2021-02-18
Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Паска, М.
;
Paska, M.
2021-02-18
Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова
Радзімовська, О.
;
Паска, М.
;
Холявка, В.
;
Radzimovska, O.
;
Paska, M.
;
Kholiavka, V.
2021-02-18
Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу
Баль-Прилипко, Л.
;
Паска, М.
;
Дерев'янко, Л.
;
Назаренко, Н.
;
Bal-Prylypko, L.
;
Paska, M.
;
Derevianko, L.
;
Nazarenko, M.
Discover
Author
8
Paska, M.
2
Bal-Prylypko, L.
2
Баль-Прилипко, Л.
1
Derevianko, L.
1
Karpova, M.
1
Kholiavka, V.
1
Kutsmyda, A.
1
Levchuk, A.
1
Nazarenko, M.
1
Radzimovska, O.
.
next >
Subject
1
COVID-19
1
HACCP
1
акліматизація.
1
аналіз ринку
1
антиоксидант
1
бездротовий інтерфейс
1
відвідувачі
1
готельно-ресторанна справа
1
гірська хвороба
1
дегустатор
.
next >
Date issued
8
2021
Has File(s)
8
true