Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-10-06Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменівБілодід, Андріана; Сабат, Станіслав; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Sabat, Stanislav; Izhevska, Orysia
2022-10-06Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарствіКрамаренко, Дмитро; Дуб, Володимир; Kosinova, Yaryna; Izhevska, Orysia
2022-10-06Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжутуКосінова, Ярина; Іжевська, Орися; Kosinova, Yaryna; Izhevska, Orysia
2022-10-06Ароматний огляд ринку кави в УкраїніФітель, Наталія; Іжевська, Орися; Fitel, Nataliia; Izhevska, Orysia
2022-01-21Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спортуМоргуненко, Аліна; Іжевська, Орися; Фітель, Наталія; Morhunenko, Alina; Izhevska, Orysia; Fitel, Nataliia
2022-01-21Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжутуПовшик, Софія; Іжевська, Орися; Петрюк, Олександра; Povshyk, Sofiia; Izhevska, Orysia; Petriuk, Oleksandra
2022-01-21Функціональні властивості кавиІжевська, Орися; Izhevska, Orysia