Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27924
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, О. П.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorIzhevska, O. P.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-25T12:48:57Z-
dc.date.available2021-01-25T12:48:57Z-
dc.date.issued2021-01-25-
dc.identifier.citationІжевська О. П. Технологія продуктів функціонального харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27924-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectтехнологія продуктів функціонального харчуванняuk_UA
dc.subjectоцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleТехнологія продуктів функціонального харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістрuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.