Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27898
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-19T10:53:53Z-
dc.date.available2021-01-19T10:53:53Z-
dc.date.issued2021-01-19-
dc.identifier.citationСвітовий ринок готельно-ресторанних послуг : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27898-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectсвітовий ринок готельно-ресторанних послугuk_UA
dc.subjectпрактичні заняттяuk_UA
dc.subjectсемінарські заняттяuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleСвітовий ринок готельно-ресторанних послуг : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОД реком до Практичні_семінарські_СРГРП_Гузар.pdf583.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.