Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27885
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-18T12:20:56Z-
dc.date.available2021-01-18T12:20:56Z-
dc.date.issued2021-01-18-
dc.identifier.citationМаслійчук О. Б. Оздоровче харчування : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр» / Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27885-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є формування у майбутніх фахівців сфери обслуговування компетенцій у наданні якісних послуг оздоровчого харчування у закладах ресторанного господарства санаторно-курортних та туристичних комплексів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectпрактичні заняттяuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleОздоровче харчування : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.