Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-18T12:00:28Z-
dc.date.available2021-01-18T12:00:28Z-
dc.date.issued2021-01-18-
dc.identifier.citationМаслійчук О. Б. Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є формування у майбутніх фахівців сфери обслуговування компетенцій у наданні якісних послуг оздоровчого харчування у закладах ресторанного господарства санаторно-курортних та туристичних комплексів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectоцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleОздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.