Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882
Title: Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Authors: Маслійчук, О. Б.
Masliichuk, O. B.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: оздоровче харчування
оцінювання результатів навчання
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 18-Jan-2021
Publisher: Львів
Citation: Маслійчук О. Б. Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 11 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є формування у майбутніх фахівців сфери обслуговування компетенцій у наданні якісних послуг оздоровчого харчування у закладах ресторанного господарства санаторно-курортних та туристичних комплексів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.