Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27653
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.date.accessioned2020-12-17T07:33:11Z-
dc.date.available2020-12-17T07:33:11Z-
dc.date.issued2020-12-17-
dc.identifier.citationПаска М. З. Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарства / Паска М. З., Маслійчук О. Б. // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали IХ Міжнар. спеціалізованої наук.-практ. конф.(10 грудня 2020 р. м. Київ ). - Київ, 2020. - С. 94-95.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27653-
dc.description.abstractМетою даної роботи є моніторинг компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack та впровадження у заклади ресторанного бізнесу, зокрема і для кейтерингових послуг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectекоупаковкаuk_UA
dc.titleІнновації екоупаковки для закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Resource and Energy Saving Technologies_2020 Паска.pdf2.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.