Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27619
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мартинюк, І. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Martyniuk, I. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T13:44:41Z | - |
dc.date.available | 2020-12-14T13:44:41Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-14 | - |
dc.identifier.citation | Мартинюк І. Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею / Мартинюк І., Паска М. // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 6-10. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27619 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | сочевиця | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | конина | uk_UA |
dc.subject | рослинний білок | uk_UA |
dc.title | Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Piapk_2015_3_4_ Паска_Мартинбк.pdf | 651.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.