Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27619
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМартинюк, І.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorMartyniuk, I.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2020-12-14T13:44:41Z-
dc.date.available2020-12-14T13:44:41Z-
dc.date.issued2020-12-14-
dc.identifier.citationМартинюк І. Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею / Мартинюк І., Паска М. // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 6-10.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27619-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсочевицяuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectконинаuk_UA
dc.subjectрослинний білокuk_UA
dc.titleБілковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицеюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Piapk_2015_3_4_ Паска_Мартинбк.pdf651.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.