Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27536
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPaska, Mariia Zinoviivna-
dc.contributor.authorMarkovych, Iryna Illivna-
dc.contributor.authorSimonov, Roman Petrovych-
dc.contributor.authorПаска, Марія Зіновіївна-
dc.contributor.authorМаркович, Ірина Іллівна-
dc.contributor.authorСімонов, Роман Петрович-
dc.date.accessioned2020-12-01T08:25:39Z-
dc.date.available2020-12-01T08:25:39Z-
dc.date.issued2020-12-01-
dc.identifier.citationPaska M. Z. Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages / Paska Mariia Zinoviivna, Markovych Iryna Illivna, Simonov Roman Petrovych // European Applied Sciences : modern approaches in scientific researches : international Scietific conference. - Stuttgart, Germany, 2013. - Р. 68-72.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27536-
dc.language.isodeuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectсочевицяuk_UA
dc.titleLentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausagesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Маркович_Сімонов_2013_кофн.pdf199.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.