Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27530
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorРомашко, І. С.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorRomashko, I. S.-
dc.date.accessioned2020-11-30T13:19:47Z-
dc.date.available2020-11-30T13:19:47Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами / Паска М. З., Ромашко І. С. // Безпека продуктів харчування та технологія переробки : зб. наук. пр. ВНАУ. - Вінниця, 2012. - Вип. 3(61). - С. 170-175.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27530-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectбіологічно-активні речовиниuk_UA
dc.titleБілково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Ромашко_білки мяса_вінниця_2012.pdf294.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.