Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27520
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаркович, І. І.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMarkovych, I. I.-
dc.date.accessioned2020-11-30T11:31:59Z-
dc.date.available2020-11-30T11:31:59Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням / Паска М. З., Маркович І. І. // Наукові праці. - 2012. - Вип. 44. - Т. 2. - С. 185-188.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27520-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectпряно-ароматичні рослиниuk_UA
dc.subjectсочевицяuk_UA
dc.titleДослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаваннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Маркович_Одеса_2012.pdf172.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.