Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27516
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМартинюк, І. О.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMartyniuk, I. O.-
dc.date.accessioned2020-11-30T10:47:02Z-
dc.date.available2020-11-30T10:47:02Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу / Паска М. З., Мартинюк І. О. // Стратегия качества в промышленности и образовании : ІХ Междунар. конф. - Варна, Болгария. - 2013. - Т. 3. - С. 154-155.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27516-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectатолізuk_UA
dc.titleУдосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Мартинюк_Варна_Болгарія_2013.pdf71.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.