Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27475
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-23T10:19:51Z-
dc.date.available2020-11-23T10:19:51Z-
dc.date.issued2020-11-23-
dc.identifier.citationПаска М. З. Органолептичний контроль якості варених ковбас / М. З. Паска // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування XXI століття : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків, 2010. - С. 347.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27475-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясні продуктиuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectорганолептичний контрольuk_UA
dc.titleОрганолептичний контроль якості варених ковбасuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_тези_ХДУХТ_2010.pdf276.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.