Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27459
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-11-19T10:43:36Z-
dc.date.available2020-11-19T10:43:36Z-
dc.date.issued2020-11-19-
dc.identifier.citationPaska M. Ulepszenie technologii zapiekanych productów z wykorzystaniem mięsa przepiórek / M.Paska, R. Branec // Gólnouczelniana sesja kól naukowych. Krakow, 2016. - P. 94.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27459-
dc.language.isopluk_UA
dc.publisherPaska Mariiauk_UA
dc.subjectmięso przepiórekuk_UA
dc.subjectzapiękanieuk_UA
dc.subjecttechnologiauk_UA
dc.titleUlepszenie technologii zapiekanych productów z wykorzystaniem mięsa przepiórekuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття_польша_паска_2016.pdf304.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.