Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-11-04T10:30:05Z-
dc.date.available2020-11-04T10:30:05Z-
dc.date.issued2020-11-04-
dc.identifier.citationПаска М. Баланс мікроелементів - як його досягнути ? / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук // Мясной бизнес. - 2008. - № 5(67). - С. 82-84.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27221-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПаска Маріяuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectбаланс мікроелементівuk_UA
dc.subjectвикористання хелатних сполукuk_UA
dc.titleБаланс мікроелементів - як його досягнути?uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МБ_Кравців_Паска_Личук_2008.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.