Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27189
Title: Підвищення функціональних властивостей майонезу збагаченого олією пшеничних зародків
Authors: Балабаш, М.
Паска, М. З.
Balabash, M.
Paska, M. Z.
Keywords: майонез
підвищення функціональних властивостей майонезу
добавка "Біовіт"
Issue Date: 3-Nov-2020
Citation: Балабаш М. Підвищення функціональних властивостей майонезу збагаченого олією пшеничних зародків / Балабаш М., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2008. - С. 23-24.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27189
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Студ_конф_2008_3.pdf103.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.