Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27188
Title: Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сиру
Authors: Кобрин, О.
Паска, М. З.
Kobryn, O.
Paska, M. Z.
Keywords: м'ясні продукти
харчова цінність сардельок
молочно-соєвий сир
Issue Date: 3-Nov-2020
Citation: Кобрин О. Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сиру / Кобрин О., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій. - Львів, 2008. - С. 40-41.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27188
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Студ_конф_2008_2.pdf98.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.