Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27177
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorОщипок, І. М.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorOshchypok, I. M.-
dc.date.accessioned2020-11-02T08:56:36Z-
dc.date.available2020-11-02T08:56:36Z-
dc.date.issued2020-11-02-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2006. - 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27177-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectморфологічнийсклад м'ясаuk_UA
dc.subjectхімічний склад м'ясаuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectм'ясні консервиuk_UA
dc.titleАктуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
метод_вказ_самост,роб_акт.пробл._2006.pdf827.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.