Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-10-28T08:26:13Z-
dc.date.available2020-10-28T08:26:13Z-
dc.date.issued2020-10-28-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Харчова цінність яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами / Кравців Р. Й., Паска М. З., Личук М. Г. // Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - Вінниця, 2006. - Вип. 1. - С. 103-106.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27088-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.titleХарчова цінність яловичини, збагаченої біологічно активними речовинамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Zbirn nauk prats Vinnycja DAU.pdf143.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.