Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27086
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лукін, М. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Lukin, M. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-28T08:04:28Z | - |
dc.date.available | 2020-10-28T08:04:28Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-28 | - |
dc.identifier.citation | Лукін М. Динаміка зміни кислотного числа при рафінації олії / Лукін М., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової коференції факультету харчових технологій. - Львів, 2006. - С. 14-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27086 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | олія | uk_UA |
dc.subject | рафінація | uk_UA |
dc.subject | кислотне число | uk_UA |
dc.subject | гідротація | uk_UA |
dc.title | Динаміка зміни кислотного числа при рафінації олії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2006 Stud nauk pratsi FHT (3) (1).pdf | 58.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.