Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27086
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛукін, М.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorLukin, M.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-10-28T08:04:28Z-
dc.date.available2020-10-28T08:04:28Z-
dc.date.issued2020-10-28-
dc.identifier.citationЛукін М. Динаміка зміни кислотного числа при рафінації олії / Лукін М., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової коференції факультету харчових технологій. - Львів, 2006. - С. 14-15.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27086-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.subjectрафінаціяuk_UA
dc.subjectкислотне числоuk_UA
dc.subjectгідротаціяuk_UA
dc.titleДинаміка зміни кислотного числа при рафінації оліїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Stud nauk pratsi FHT (3) (1).pdf58.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.