Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27085
Title: Фізико-хімічні показники якості майонезів із смакоароматичними добавками
Authors: Курган, Л.
Яцкович, С.
Паска, М. З.
Личук, М. Г.
Kurhan, L.
Yatskovych, S.
Paska, M. Z.
Lychuk, M. H.
Keywords: майонез
фізико-хімічні показники якості
смакоароматичні добавки
Issue Date: 28-Oct-2020
Citation: Фізико-хімічні показники якості майонезів із смакоароматичними добавками / Курган Л., Яцкович С., Паска М. З., Личук М. Г. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2006. - С. 21-22.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27085
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Stud nauk pratsi FHT (3) (1).pdf58.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.