Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27084
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖилюк, О.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorZhyliuk, O.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-10-28T07:34:51Z-
dc.date.available2020-10-28T07:34:51Z-
dc.date.issued2020-10-28-
dc.identifier.citationЖилюк О. Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами / Жилюк О., Паска М. З., Личук М. Г. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2006. - С. 10-11.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27084-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectбілково-якісні показникиuk_UA
dc.titleБілково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинамиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Stud nauk pratsi FHT (1, 2).pdf60.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.