Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26879
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-10-16T10:10:58Z-
dc.date.available2020-10-16T10:10:58Z-
dc.date.issued2020-10-16-
dc.identifier.citationАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26879-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectаналіз діяльностіuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РНП_АДПГРБ_2020_Гузар.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.