Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.date.accessioned2020-09-30T10:53:24Z-
dc.date.available2020-09-30T10:53:24Z-
dc.date.issued2020-09-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Впровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною / Паска М. З., Маслійчук О. Б. // Сучасні тенденції з розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Якість і безпечність продуктів харчування : зб. матеріалів Всеукр. наук. - практ. інтернет-конф. - Львів : ЛІЕТ, 2020. - С. 15-20.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26666-
dc.description.abstractМетою роботи є проведення експрес-методу для визначення гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгігієнічний контрольuk_UA
dc.subjectпосічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectлюмінометрuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.titleВпровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиноюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска, Маслійчук ЛІЄТ_стаття.pdf460.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.