Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26586
Title: Удосконалення тренувального процесу спортсменів з бодібілдингу на основі оптимального застосування базових та формуючих вправ у мезоциклах підготовки
Authors: Славітяк, О. С.
Slavitiak, O. S.
Keywords: бодібілдинг
тренувальний процес
спортсмени
мезоцикли підготовки
Issue Date: 14-Sep-2020
Citation: Славітяк О. С. Удосконалення тренувального процесу спортсменів з бодібілдингу на основі оптимального застосування базових та формуючих вправ у мезоциклах підготовки : монографія / О. С. Славітяк. - Миколаїв : МНУ ім. В. О. Сухомлинського, 2018. - 153 с.
Abstract: У монографії обґрунтовано доцільність використання програми тренувальних занять спортсменів у бодібілдингу зі стажем занять до 5 років із застосуванням методичного прийому «передчасна втома» шляхом раціональної черговості використання базових і формуючих вправ для навантаження основних груп м’язів, що значно підвищують прирост м’язової маси на етапі спеціалізованої базової підготовки. Рекомендується викладачам та студентам факультету фізичного виховання та спорту, для накопичення знань про силову підготовку та особливість тренувального процесу у силових видах спорту.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26586
Appears in Collections:Монографія



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.