Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorКулик, Оксана-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorKulyk, Oksana-
dc.date.accessioned2020-06-30T08:36:26Z-
dc.date.available2020-06-30T08:36:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПаска М. Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення / Марія Паска, Орислава Коркуна, Оксана Кулик // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 86 International scientific conference of young scientist and students (April 2 -3, 2020). - Kyiv, 2020. - Part 3. - P. 411.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26165-
dc.description.abstractМета роботи: розробка автентичних делікатесних м'ясних продуктів шляхом створення конкурентоспроможного продукту на гастрономічному туристичному ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясні делікатесиuk_UA
dc.subjectособливості технологійuk_UA
dc.titleРозробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М., Коркуна О. Кулик О..pdf57.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.