Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26165
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Коркуна, Орислава | - |
dc.contributor.author | Кулик, Оксана | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Korkuna, Oryslava | - |
dc.contributor.author | Kulyk, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-30T08:36:26Z | - |
dc.date.available | 2020-06-30T08:36:26Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення / Марія Паска, Орислава Коркуна, Оксана Кулик // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 86 International scientific conference of young scientist and students (April 2 -3, 2020). - Kyiv, 2020. - Part 3. - P. 411. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26165 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: розробка автентичних делікатесних м'ясних продуктів шляхом створення конкурентоспроможного продукту на гастрономічному туристичному ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясні делікатеси | uk_UA |
dc.subject | особливості технологій | uk_UA |
dc.title | Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М., Коркуна О. Кулик О..pdf | 57.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.