Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25795
Title: Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму
Authors: Паска, Марія
Баль-Прилипко, Лариса
Keywords: автентичні продукти
м’ясні делікатеси
гастрономічний туризм
Issue Date: 19-May-2020
Citation: Паска М. Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму / Марія Паска, Лариса Баль-Прилипко // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 283-287.
Abstract: У статті подано результати дослідження сучасного стану розвитку автентичних м’ясних продуктів, технологію їх приготування та дегустацію у контексті гастрономічного туризму. Виокремлено дегустаційні оцінки якості автентичних продуктів характерних для Західного регіону України. Проаналізовано можливі перспективи та тенденції подальшого розвитку гастрономічного туризму з акцентом на делікатесний м’ясний автентичний продукт Західного регіону
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25795
Appears in Collections:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zb_FtR_2020_6_67_283-287.pdf545.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.