Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25780
Title: Методика викладання у вищій школі (мотивація навчальної діяльності) : матеріали методичного семінару «Мотиваційний підхід до організації навчального процесу у вищій школі»
Authors: Кравчук, Наталія
Коваль, Оксана
Keywords: вища освіта
методика викладання
(мотивація навчальної діяльності
Issue Date: 19-May-2020
Citation: Методика викладання у вищій школі (мотивація навчальної діяльності) : матеріали методичного семінару «Мотиваційний підхід до організації навчального процесу у вищій школі» / уклад. Н. Я. Кравчук, О. Є. Коваль. - Тернопіль : ТНЕУ, 2011. - 81 с.
Abstract: У матеріалах методичного семінару розкрито сучасні методичні прийоми і технології викладання економічних дисциплін у вищій школі, виокремлено низку особливостей інтерактивного навчання, які є важливими і цінними у формуванні внутрішньої навчальної мотивації студентів. Матеріали відображають основні новітні досягнення вітчизняної і зарубіжної педагогіки та економічної психології, які апробовані викладачами кафедри психологічних та педагогічних дисциплін ТНЕУ, доповнені методичними розробками з інтерактивних методик викладання економічних дисциплін викладачами кафедри міжнародних фінансів та інтелектпроектами студентів Україно-німецького економічного факультету ТНЕУ. Матеріали укомплектовані словником-довідником ключових понять і термінів, набором ділових і сюжетно-рольових ігор, тестів, виробничих ситуацій, педагогічних задач, використання яких допоможе підвищити рівень мотиваційного підходу до організації навчального процесу у вищій школі. Для викладачів, аспірантів, магістрантів вищих навчальних закладів економічного спрямування.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25780
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методика викладання у вищій школі.pdf719.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.