Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25685
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-05-11T18:30:22Z-
dc.date.available2020-05-11T18:30:22Z-
dc.date.issued2020-05-11-
dc.identifier.citationВиробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2020. - 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25685-
dc.description.abstractВиробнича практика – це освітній компонент, метою якого є ознайомитись з обраною спеціальністю, закріплення основних теоретичних та практичних знань щодо новітніх технологій ведення готельно-ресторанного бізнесу та ефективної підприємницької діяльності у наданні супутніх послуг. При виборі баз практики визначаються сучасні підприємства будь-якої форми власності, які застосовують передові форми і методи організації виробничої діяльності, мають високий рівень економічної діяльності, впроваджують прогресивні технології виробництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectВиробнича практикаuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.titleВиробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
syllabus_vyrobnycha_praktyka_onovlenyi.pdf138.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.