Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25655
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-05-11T10:26:42Z-
dc.date.available2020-05-11T10:26:42Z-
dc.date.issued2020-05-11-
dc.identifier.citationОснови кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2020. - 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25655-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОснови кулінарної майстерностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.titleОснови кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sylabus_osnovy_kulinarnoii_maisternosti_onovlenyi.pdf89.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.